جستجو
تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 16 اسفند 1401

  تربیت معنوی فرزندانمان را با اتکاء به آموزه های دینی محقق کنیم

امتیاز: Article Rating | تعداد بازدید : 121

استاد حوزه و دانشگاه گفت: با اتکا به آموزه های دینی و تربیت معنوی فرزندان خود باید از سنین کودکی بتوانیم انسانهایی در تراز انقلاب تربیت کنیم

 به مناسبت فرارسیدن نیمه شعبان، مراسم جشن تکلیف 43 نفر از فرزندان  شرکت توزیع نیروی برق، با حضور مسعود خواجه وند مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان، حجت الاسلام محمدی استاد حوزه و دانشگاه، جمعی از فعالان حوزه نماز عصر سه شنبه در سالن اجتماعات شرکت توزیع نیروی برق برگزار شد.

حجت الاسلام محمدی در این مراسم با تبریک میلاد خجسته حضرت ولیعصر(عج) اظهارداشت:در مورد اصل مهدویت نکات شنیدنی زیادی داریم و در قرآن انسان بعنوان اشرف مخلوقات و ارزشمندترین موجودات معرفی شده و زمانی که انسان به مقام رضا و تسلیم برسد از جایگاه خاصی برخوردار خواهد شد.

وی بیان کرد: برای قرار گرفتن در جمع منتظران ابتدا باید تفکر و اندیشه جهان بینی سالمی داشته باشید و عادلانه رفتار کنید و بدانید نیازمندی انسان برای رفتار عادلانه و تربیت درست تعریف شده است.

محمدی تصریح کرد: باید بتوانیم انسانی تربیت کنیم که شایسته خلافت اللهی باشد و امروز اگر بداخلاقی از بشر دیده می شود به این دلیل است که همه تربیت ها در اختیار امام نبوده است.

وی گفت: شاید مهمترین موضوعی که امروز درآیات و روایات در خصوص انتظار فرج آمده این باشد که بهترین کارها و عمل ها انتظار فرج است و یکی از عناصر انتظار، قانع نبودن به وضع موجود و امید به بهتر شدن اوضاع است.

محمدی یادآورشد: امید به دستیابی به وضع کنونی عالم و تلاش برای رسیدن به وضع مطلوب از دیگر رسالت های منتظران قائم است.

وی گفت: بالاترین هدیه خدا به والدین این است که فرزند خوبی تربیت کنیم و این که برخی روحیه و نگاه داشتن فرزند ندارند بیانگر نفس پروری است و این افراد فردای قیامت باید پاسخ دهند که چرا امتی تحویل جامعه اسلامی ندادند.

حجت الاسلام محمدی بیان کرد: برای تربیت نسل توحیدی همه ما وظیفه داریم و امروز نا آرامی جهان به دلیل نبود نسل توحیدی است زیرا بجز توحید آرامشی نداریم.

وی افزود: یکی از دلایلی که حریم الهی را رعایت نمی کنیم بدلیل نداشتن شناخت درست و صحیح نسبت به امام زمان و حریم و محدودیت الهی است و دور شدن از خداشناسی از مهمترین مشکلات جهان بشری محسوب می شود.

 

این استاد حوزه تصریح کرد: در جهان کنونی بیش از ۱۰ هزار عرفان کاذب آمده تا انسان شناخت دقیقی از پروردگار  نداشته باشد و انسانی که از زندگی روزمره خسته شده باید با نزدیک شدن به پروردگار به آؤامش واقعی برسد.

وی گفت: دنیا آماده رشد بشری است و اگر تنوع کنار برود بشر به تعالی و شناخت می رسد و وظیفه منتظر واقعی شناخت خدا و پیامبر خود است.

سن تکلیف بهترین فرصت برای پایه گذاری تربیت معنوی است

این استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: کسانی که به سن تکلیف می رسند شایسته گرفتن دستور خدا شده اند و مسئولیت دیگری هم دارند که باید به احکام عمل کنند.

حجت الاسلام محمدی یادآورشد: از والدین درخواست می کنیم برای تربیت فرزند خود وقت بگذارید و محبت کرده و شناخت و محبت و عمل به وظایف را در فرزندان خود نهادینه کنید.

در ادامه حجت الاسلام آزادی مسئول فرهنگی و دینی شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین هم با ارائه گزارشی از اقدامات فرهنگی انجام شده اظهارداشت: در همه ایام سال بویژه مناسبت ها برنامه های متنوع فرهنگی برای کارکنان، خانواده ها و فرزندان شرکت تدارک دیده ایم که اجرا می شود.

وی بیان کرد: شرکت در مراسم مذهبی و دینی، کلاس های آموزش بصیرتی و دینی، محفل انس با قرآن، اعزام خانواده ها به اردوهای زیارتی و سیاحتی از برنامه های واحد فرهنگی است.

حجت الاسلام آزادی تصریح کرد: شرکت در مسابقات قرآنی، کتاب خوانی، برگزاری جشن تکلیف و تجلیل از بازنشستگان، بانوان، ورزشکاران، کارگران و کارمندان از دیگر رویکردهای این اداره در ترویج امور فرهنگی است.

در این مراسم از 30 نفر از خانواده های شرکت توزیع نیروی برق که بتازگی صاحب فرزند شده اند، سه زوج جوان که اخیرا ازدواج کرده اند و فعالان عرصه نماز و امور فرهنگی و 43 دانش آموز که به سن تکلیف رسیده اند تجلیل شد.

اجرای گروه سرود بین المللی طاها از دیگر برنامه های این مراسم بود.

تصاویر
  • تربیت معنوی فرزندانمان را با اتکاء به آموزه های دینی محقق کنیم
  • تربیت معنوی فرزندانمان را با اتکاء به آموزه های دینی محقق کنیم
  • تربیت معنوی فرزندانمان را با اتکاء به آموزه های دینی محقق کنیم
  • تربیت معنوی فرزندانمان را با اتکاء به آموزه های دینی محقق کنیم
ثبت امتیاز
دسته بندی موضوعی
دسته بندی موضوعی
آرشیو سالانه
آرشیو سالانه
Skip Navigation Links.