مهندس دائمی قائم مقام وزیر نیرو در جلسه شورای مدیران صنعت اب و برق در استان قزوین : باید پروژه ها را اولویت بندی کنیم و آنهایی که اولویت بیشتری دارند در دستور کار قرار دهیم
امتیاز:
| تعداد بازدید : 571
مهندس دائمی قائم مقام وزیر نیرو در جلسه شواری هما هنگی مدیران مدیران وزارت نیرودر استان قزوین که در شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین برگزار شد در بخشی از سخنانش گفت : در استان قزوین مدیریتی خوبی اعمال شد و مشکلات در این استان از مشکلات عمومی است که صنعت با آن رو در رواست و تلاش میکنیم که آنها را حل کنیم و بخش عمده آن برای ما شناخته شده است و باید اولویت بندی کنیم و به ترتیب اولویت آنها را حل کنیم .
وی ادامه داد : چند موضوع وجود دارد که باید پیگیری شود از جمله احداث نیروگاه بوئین زهرا که باید در کمترین زمان ممکن تعیین و تکلیف شود همچنین وصول مطالبات ، اصلاح شبکه و تکمیل پستها و در بخش آب مسائل مربوط به بهره وری نیز باید مورد توجه جدی قرار داده شود .ولی در خصوص میزان تلفات که به کمتر از 11 درصد رسیده است و احداث نیروگاههای تجدید پذیر و کاهش پیک بار اقدامات خوبی صورت گرفته است .
مهندس دائمی در خصوص عملکرد شرکت آب و فاضلاب قزوین افزود : به لحاظ عملکرد راهبردی و تامین آب شرب و تامین آب کشاورزی اقدامات خوب و حائز اهمیتی صورت گرفته ولی در مورد چاه آبهای رزرو و جایگزینی به موقع آنها باید بیشتر کار شود .
قائم مقام وزیر نیرو افزود : باید پروژه ها را اولویت بندی کنیم و آنهایی که اولویت بیشتری دارند را در دستور کار قراردهیم و در دولت دوازدهم مشکلات را به حداقل برسانیم امید است دولت نیز به تعهداتش در ردیف بوجه ای عمل کند.
وی در پایان افزود : در استان قزوین در مجمو عه صنعت آب و برق مدیریت خوبی اعمال شده و بین صنعت آب و برق و نمایندگان و مقامات استان تعاملات خوبی وجود دارد که باید این موقعیت خوب در استان حفظ شود .
مهندس سعید بهادیوند چگینی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق و رئیس شورای مدیران وزارت نیرو در استان قزوین نیز در این جلسه ضمن عرض خیر مقدم در بخشی از سخنانش گفت : در استان قزوین 7 شرکت در خصوص صنعت آب و برق مشغول به فعالیت هستند که به جمعیتی معادل یک میلیون و دویست و هفتاد و سه هزار نفر در غالب 22 شهر و6 شهرستان و 19 بخش خدمت رسانی می کنند .
وی در ادامه افزود : در استان قزوین 829 روستا برقدار هستند و روستای بالای ده خانوار بدون برق در استان وجود ندارد ، 43 درصد از مصرف انرژی استان در بخش صنعت و24 درصد در بخش کشاورزی بوده و در مجموع 67 درصدانرژی در بخش تولید و اشتغال اختصاص دارد . ،پیک برق به 760 مگاوات رسیده که با اجرای طرح ذخیره عملیاتی صنایع از این مقدار عبور نکردیم و نرخ انرژی توزیع نشده 58/0 است که شاخص آن در کشور 01/1 می باشد و مدت زمان خاموشی برمشترک (دقیقه بر روز )83/0 دقیقه است و شاخص آن در کشور 45/1 است .
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین در ادامه در خصوص اهم فعالیتهای انجام شده در راستای اقتصاد مقاومتی گفت : کاهش تلفات شبکه توزیع به 7/7 درصد ، نصب 1500 دستگاه کنتور هوشمند بر روی چاهها ی آب و نصب لوازم اندازگیری در منابع آبهای سطحی ، تکمیل و بهره برداری از نیروگاههای جدید حرارتی ،آبی ، DG و انرژی های تجدید پذیر (تکمیل و بهره بهربرداری از دو نیروگاه گازی و بادی به میزان 44/11 مگا وات )، اجرای سیستم AMI و شروع هوشمند سازی شبکه با نصب 8718 دستگاه کنتور هوشمند ( طرح فهام ) ، برق رسانی به کلیه روستاهای بالای ده خانوار از مهمترین برنامه های انجام شده در زمینه اقتصاد مقاومتی بوده است .
وی در خصوص موافقتنامه های پروانه احداث صادر شده در سطح استان گفت : 222 پروانه موافقتنامه با ظرفیت 17/4558 مگاوات و 41 پروانه احداث با ظرفیت 7/326 مگا وات و 29 قرارداد نیز با ظرفیت 1/264 مگا وات قراردادمبادله شده است .
وی در ادامه افزود :98 مگاوات نیروگاه در حال احداث و 8/16 مگاوات نیروگاه های آماده بهره برداری داریم و حدود 65 درصد (72 مگاوات )از نیروگاههای بادی فعال ایران در سطح استان قزوین قرار دارند.
در ادامه جلسه مدیران عامل شرکتهای آبفای شهری و روستایی ، آب منطقه ای ، نیروگاه شهید رجایی و مدیریت انتقال نیروی برق استان قزوین و برق منطقه ای زنجان گزارشی از فعالیتهای انجام شده و نقطه نظرات خویش را ارائه دادند و در پایان پس از جمعبندی راه کارهای مربوطه ارائه گردید .